Vergi Müfettişleri Vakfı

Haberler 06.06.2016


 

 

YMM ODA SEÇİMLERİ (SON)-IV

 

Bilindiği üzere, YMM oda seçimlerinde bazı gruplarca dayatılan teslimiyetçi protokole karşı çıkıldı. Çıkmakta da ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı. Ankara YMM oda seçimlerinde 1 yönetim kurulu üyeliği ve 1  disiplin kurulu üyeliği malum gruplarca takdir edilmiş iken, yaşanan süreç sonunda 05.06.2016 tarihinde gerçekleşen Ankara YMM oda seçiminde 2 yönetim kurulu üyeliği, 1 disiplin kurulu üyeliği ve 1 denetim kuruluğu üyeliği ile 5 delegelik kazanılmıştır. Öte yandan, bu uyarıları önceden dikkate alan Bursa'daki meslektaşlarımız,  Bursa YMM  odası seçimlerinde 5 yönetim kurulu üyeliği kazanmıştır.

Öncelikle odaların yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetim kurulu üyeliklerini kazananları tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz. Ayrıca, kazananların kökencilik yapmadan vergi müfettişleri kimliği ile en güzel çalışmalara imza atacaklarından eminiz.

Vergi Müfettişleri camiası dirayetli, onurlu büyük bir camiadır. Bu seçimlerle birlikte bir duvar/anlayış  daha yıkılmıştır. Esasen en büyük başarıda budur. Ancak, daha çok yıkılacak duvarlar vardır. Harekete geçirilen dalga ise hedefe ulaşıncaya kadar durmayacaktır.

Son söz;

“Başkasının kayığına değil kendi kayığına otur, gücünün farkına var…”

En derin saygılarımızla.

VERGİ MÜFETTİŞLERİ VAKFI (06.06.2016)